MINITEMPER-Temperirka za čokoladu

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

 

MINITEMPER-Temperirka za čokoladu

MINITEMPER-Temperirka za čokoladu

Opis

MINITEMPER-Temperirka za čokoladu

MINITEMPER- temperirka za čokoladu izrađena je od nehrđajućeg čelika AISI304, prozirni PET poklopac za održavanje temperature u potpunosti u skladu s higijenskim propisima. Personalizirani programi za topljenje i temperiranje čokolade. Malih dimenzija i jednostavna zauporabu.  Temperirka  izvrsnog omjerom kvalitete i cijene. Održava čokoladu na željenoj temperaturi i do nekoliko sati. Garancija 2 godine

 

MINITEMPER-Temperirka za čokoladu MINITEMPER-Temperirka za čokoladu

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr