Zračni kist – Double action airbrush 2

kn 749.00

kapaciteta  7cm3  Ø 0,3mm.

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Zračni kist

Zračni kist – Double action airbrush 2. Ovaj model omogućuje vam da modulirati ulaz zraka i protoka boje kapaciteta  7cm3  Ø 0,3mm. Za točno reproduciranje natpisa u vrlo tankom ili mekom efektu.

Idealan je za ukrašavanje površine različitih slastičarskih proizvoda bojama. Alat koji vam treba da pružite dodatni čarobni dodir i stvori one privlačne kromatske efekte koje je nemoguće postići rukom. Ovaj alat može se koristiti za ukrašavanje deserta, šećerne paste, marcipana i čokoladu.

Proizvođač Martellato

Martellato

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×