RECEPT UKLJUČEN

Silikonski kalup CITRON by CEDRIC GROLET PX4359S

kn 237.00

Dvostruki kalup dim. 400 x 300 mm,

Gotovog proizvoda dim. Ø 60 x h 37 mm

Volumen  gotovog proizvoda je cca 65ml.

Na zalihi

SKU: PAVPX4359 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Silikonski kalup CITRON by CEDRIC GROLET PX4359S

Silikonski kalup CITRON by CEDRIC GROLET PX4359S je novi  dvostruki kalup iz kolekcije Pavoni Italia. za svaku od 3 kalupa limuna, lješnjaka i kestena svi utori na kalupu su drugačiji. stime se postiže efekt ručnog rada. Iz jednog kalupa se dobivaju sitno drugačiji gotovi proizvodi.

Nove forme! ” zaista sam sretan što sam produvio suradnju sa Pavoni Italia i to sa novom linijom monoporcija koje nose moj potpis i moj stil. Siguran se da će novi oblici inspirirati i vas. Cédric Grolet.

Ovi kalupi se mogu kombinirati sa INOX KALUPIMA ZA KROSTATE I TARTOVE

Cédric Grolet izabran je kao “najbolji svjetski slastičar Chef 2018”.

Monoporcije i torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija Dvostruki kalup dim. 400 x 300 mm, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za slastice kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom Cédric Grolet

Silikonski kalup CITRON by CEDRIC GROLET PX4359S odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dvostruki kalup dim. 300 x 175 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi sa potpisom poznatog slastičara CEDRIC GROLET mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novihSilikonski kalup CITRON by CEDRIC GROLET PX4359S . U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica.

Dvostruki kalup dim. 400 x 300 mm, a pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda dim. Ø 60 x h 37 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 65ml.

Recepti Cédric Grolet

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr