Odabir kategorije proizvoda
NOVO 2019

Silikonski kalup MARRON by CEDRIC GROLET

kn 592.00

Dvostruki kalup dim. 300 x 175 mm,

Gotovog proizvoda dim. Ø 53 x h 55 mm.

Volumen  gotovog proizvoda je cca 85ml.

Na zalihi .

SKU: AF007S Kategorije: , Oznaka:

Opis

Silikonski kalup MARRON by CEDRIC GROLET

Silikonski kalup MARRON by CEDRIC GROLET je novi  dvostruki kalup iz kolekcije Pavoni Italia. za svaku od 3 kalupa limuna, lješnjaka i kestena svi utori na kalupu su drugačiji. stime se postiže efekt ručnog rada. Iz jednog kalupa se dobivaju sitno drugačiji gotovi proizvodi.

Nove forme! ” zaista sam sretan što sam produvio suradnju sa Pavoni Italia i to sa novom linijom monoporcija koje nose moj potpis i moj stil. Siguran se da će novi oblici inspirirati i vas. Cédric Grolet

Cédric Grolet izabran je kao “najbolji svjetski slastičar Chef 2018”.

Monoporcije i torte sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija Dvostruki kalup dim. 300 x 175 mm, u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za slastice kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom Cédric Grolet

Silikonski kalup MARRON by CEDRIC GROLET odlikuju se kao i svi Pavoni silikonski kalupi svojom kvalitetom izrade od 100% platinum silikona. Dvostruki kalup dim. 300 x 175 mm. Otporni  od -40° do +280°C. Perivi su u perilici posuđa, prikladni za upotrebu s hranom.Svi silikonski kalupi savršeno odgovaraju profesionalnim mjerama.Ovi silikonski kalupi sa potpisom poznatog slastičara CEDRIC GROLET mogu se koristi za izradu slatkih i slanih, toplih i hladnih monoporcija za slastičarstvo, catering, HORECA, Budite i vi inovativni i ponudite  vašim kupcima, klijentima, gostima ili najbližima nove moderne  sofisticirane slastice pomoću novih Silikonski kalup MARRON by CEDRIC GROLET . U nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Vjerujemo da će vaši gosti ili kupci biti oduševljeni sa novim oblicima vaših slastica.

Dvostruki kalup dim. 300 x 175 mm, a pojedinačne dimenzije gotovog proizvoda dim. Ø 53 x h55 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 85ml.

Recepti Cédric Grolet

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.