Select Page

So Good Magazine 33

 39.69

Jezik engleski

Godišnje izdanje 2025

Na zalihi

Predviđeni datum isporuke: 22/10/2025

SKU: SGM33 Kategorija: Oznaka:

So Good Magazine 33 okuplja najnovije inovacije u slastičarstvu i čokoladi , s 22 svjetski poznata kuhara. Otkrijte jedinstvene čokolade, kreacije na biljnoj bazi i vrhunske tehnike. Obavezno za profesionalce.

Zdravo! Ja sam So Good Magazine 33. Upravo sam ugledao svjetlo.

Tim Books For Chefs na meni je radio šest mjeseci. Uložili su puno vremena i nadasve truda da od mene naprave atraktivan, zanimljiv, dokumentiran časopis... na razini mojih prethodnika. Znam da su zadovoljni rezultatom. Nudim vam odgovore sedam izuzetnih čokoladijera na naš tako dobar... izazov ludih , nekonvencionalnih, nemogućih, nepredvidivih čokolada.

To su lude stvari poput platnenih čokolada Andreya Dubovika ; Gastro putovanje Melisse Coppel ; “od krave do bombona” Adriána Ciaurriza ; Fantazije Anthonyja Harta ; bombone od kavijara i kroasana Chrisa Forda ; planeti Lluca Crusellasa ; i čokolade koje se stvaraju u ustima, Francisco Migoya .

Donosim i nekoliko primjera ekspanzije biljnog svijeta u slastičarstvu , s kreacijama talijanske Newyorčanke sa sjedištem u Tokiju, Gabriele Riva , mlade i perspektivne Francuskinje Virgilije Lebigre i strastvene Japanke Yukie Noguchi . Iz Sjedinjenih Američkih Država, osim Chrisa Forda, donosim vam radove i priče dviju slavnih osoba, kao što su Antonio Bachour i njegove slastice negdje između slatkog i slanog, te Tatum Sinclair , sa svojim savršenim kolačićima i ponosnom obranom rada stočara i proizvođača mliječnih proizvoda.

Pričam vam i o životu i radu Erike Abe , iz restorana Benu u San Franciscu , s njezinim slasticama američko-korejskog utjecaja . I još jedan, Romain Dufour , glavni kuhar Chicago Chocolate Academy, koji savija i savija svoje tijesto kako bi stvorio komade uzvišene ljepote. Posjećuju me još dva predstavnika iz Poljske. Paniforemka nam pokazuje mali djelić svoje umjetnosti koju definira kao ženstvenu, odnosno „delikatnu, raznoliku, iznenađujuću, intrigantnu, jednostavnu, a kompleksnu“, dok Kamil Szulc , glavni kuhar Akademije čokolade u Poljskoj, cijeni kreativnu slobodu i privlačnost koju predstavlja određeni kaos.

I još dvije kuharice, Ingrid Serra koja nudi, između ostalih, novi kolač od mrkve bez šećera od enzima i Sajana Patel koja svoju ljubavnu priču s kakaom priča u Indiji , kroz svoju tvrtku La Folie u Mumbaiju. Pozivam vas da zavirite u unutrašnjost jednog od najzanimljivijih restorana današnjice, Hommage (Tokyo), Noborua Araija , koji nas poziva da, između ostalog, uživamo u reflektirajućem desertu na bazi vode , stvarajući do četiri različite teksture tekućeg elementa.

Također vas pozivam na rođenje novog čokoladnog premaza, Macambo , Davida Chamorra i Christiana Domíngueza , koji nam također pokazuju njegovu primjenu. Posljednji detalj je ukusna desertna predstava u ritmu flamenka, uz gitare i rad nogu, kuhara Davida Garcíe iz Corral de la Morería u Madridu.

Sa mnom su 22 kuhara, od kojih je 8 žena, što je dobar primjer rastuće i obogaćujuće ženske prisutnosti u svijetu slastica. 22 kuhara koji su omogućili moje postojanje. Nazovi me i ići ću gdje god da si! Vidimo se uskoro!

Jezik engleski

Godišnje izdanje 2025

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
0
Prazna košarica