Odabir kategorije proizvoda

Srebro pumpica jestiva boja

kn 69.00

Veličina pakiranja 10 gr

Na zalihi

Opis

Srebro pumpica jestiva boja

Srebro pumpica jestiva boja je ultra fini prah za dekoraciju čokolade, ticino / fondant mase, šlaga, marcipana, proizvoda na bazi šećera i badema. Dobro protresti prije upotrebe. Posprejati tanki jednolični sloj sa udaljenosti od oko 20 cm. Ne sadrži potisni plin, što omogućava potpuno iskorištavanje sadržaja bočice.

Sastav:bojilo E171.

Upozorenje: Za hranu koja se smije bojati. Samo za profesionalnu upotrebu. Može sadržavati tragove mlijeka, lješnjaka, sulfita i soje.

Maskimalno doziranje: Quantum satis 5.4 Reg.1129/2011

Skladištenje: Čuvati dobro zatvoreno na suhom mjestu.

Nutritivne informacije za 100G proizvoda: Energetska vrijednost;0,00/0,00 Kcal/Kj, Proteina(g):0,00; Ugljikohidrati(G):0,00; Šećeri(g):0,00; Masti(g);0,00; Zasićene masne kiseline(g):0,00; Sol(g):0,00; Aluminij(g):0,00.

Prozvedeno u Italiji.

 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.