Uređaj za kuhanje pod vakumom – Sousevide 8,7 l

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

 

SKU: Sousevide 8,7 l Kategorije: ,

Opis

Uređaj za kuhanje pod vakumom

Uređaj za kuhanje pod vakumom – Sousevide 8,7 l. Sous Vide je francuska tehnika kuhanja, što u prijevodu znači “pod vakumom”. U ovoj se tehnici hrana vakuumski zatvara u vrećici za kuhanje i zagrijava na točno određenoj temperaturi u vodenoj pećnici. Hrana kuhana sous vide razvija okuse i teksture koje se jednostavno ne mogu kopirati koristeći bilo koju drugu tradicionalnu metodu kuhanja.

Za 8 do 12 porcija od 115 g. Homogena precizna kontrola temperature.

Kontinuirano nadziranje temperature kupke na LCD zaslonu. Tiho. Bez ikakvog isparavanje.

Uređaj za kuhanje pod vakumom - Sousevide

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×