Odabir kategorije proizvoda
IZLAZI IZ ASORTIMANA

Kakao maslac Bijelo

kn 35.00

Veličina pakiranja 30 gr.

Opis

Kakao Maslac Bijelo

Kakao maslac Bijelo. Veličina pakiranja: 30 gr.

Visoko koncentrirana jestiva boja za bojanje čokolade, krema i ostalih slastičarskih proizvoda.

Sastav: kakao maslac, bojila: E 171. Samo za upotrebu sa hranom.

Upute za upotrebu: otopiti kakao maslac u vodenoj kupelji na temperaturi ne većoj od 40 ᶛC. Dodati otopljeni proizvod direktno u proizvod koji se želi obojati ili nanijeti kistom na željenu površinu. Može sadržavati tragove mlijeka, lješnjaka, sulfita i soje.

Maksimalno doziranje: quantum satis.

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Nutritivne informacije za 100 gr proizvoda: Energetska vrijednost: 765/3.201,95 Kcal/Kj, Proteini (g):0,00; Ugljikohidrati (g): 0,00;Šećeri (g):0,00; Masti(g):85,00; Zasićene masne kiseline (g):52,02; Sol(g):0,00; Aluminij(g):0,30.

Proizvedeno u Italiji. Veličina pakiranja 30 gr.

Rok trajanja:09/2019

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Možda će vam se također svidjeti…