Select Page

Knjiga Antonio Bachour: BACHOUR BUFFETS

 78.83

Veličina 23,5 x 28 cm

Dvojezično izdanje (engleski i španjolski)

Tvrdi uvez 512 stranica

Predviđeni datum isporuke: 13/02/2025

SKU: BACHOURBUFFETS Kategorija:

Opis

Bachour u svom najčišćem obliku Antonio Bachour neosporno je jedan od najuniverzalnijih slastičara današnjice. Kako je ovaj kuhar portorikanskog podrijetla uspio steći poštovanje i profesionalno divljenje diljem svijeta? Pa za to je zaslužna njegova vesela, razmetljiva, atraktivna i raznolika peciva koja su pristupačna i razumljiva, bez suvišnih komplikacija. I upravo je to pecivo sadržaj Bachour Buffetsa, knjige koja savršeno opisuje Bachour stil, onaj koji kuhar svakodnevno primjenjuje u svojoj radionici iu svojim trgovinama, i onaj koji predaje na svojim tečajevima oko svijeta. Postoje ukupno 74 nove i neobjavljene kreacije, organizirane u pet tematskih bifea sa svojim odgovarajućim receptima, procesima, tehničkim bilješkama, fotografijama korak po korak i prekrasnim slikama koje je snimila Corina Landa.

Bachour Buffets knjiga je velikog formata, cijela rasprava o aktualnom slastičarstvu od 512 stranica, knjiga na vrhuncu svog autora i prestiža osobe koja je dvaput izabrana za najboljeg slastičara na svijetu.

Autorovim riječima, “Bachour Buffets, moja druga knjiga s Grupom Vilbo i BooksForChefs, ona je u kojoj sam konačno mogao izložiti svo svoje pecivo, ono koje radim svakodnevno i ono koje predajem na svojim tečajevima diljem svijeta. svijet. To je moje pecivo i to sam 100% ja… Ideja je da s ovom knjigom bilo tko bilo gdje u svijetu može otvoriti slastičarski obrt… Ovo nije knjiga da se autor hvali, nego da radi i vidi proizvodnju ”.

Kao što rekosmo, ova sjajna knjiga organizirana je u pet tematskih švedskih stolova, u stilu velikih sklopova koje kuhar izvodi na svojim događanjima diljem svijeta, iako u ovom slučaju sa samo jednim komadom od svakog. Svaki švedski stol je poglavlje i svako je poglavlje posvećeno švedskom stolu, odnosno temi ili nizu proizvoda koji imaju nešto zajedničko. Oni su sljedeći:

Jedan: Croissant & Brioche Znali smo za ogromnu svestranost tijesta za kroasane, ali ne i do koje mjere možete napraviti kompletan švedski stol od komada tijesta s jednom vrstom tijesta. Brašno, šećer, sol, mlijeko, maslac i kvasac čine tijesto koje u Bachourovim rukama postaje klasični i dvobojni kroasan, punjen mascarponeom, pekanom, mango-passionfrutom i još mnogo toga, i u različitim finišima… Pain au Chocolat, klasični i dvobojni, s različitim ispunama; Bol od lješnjaka s grožđicama; Rocher rolada od kroasana; pletenica od jabuke; Flan kroasan… ukupno 13 priprema sa istim tijestom. Švedski stol je upotpunjen još jednim od onih simboličnih tijesta, kao što je brioche, u tri različita formata, brioche sa šećerom, kolač od manga Tropezienne i brioche od čokolade. I na kraju, tijesto također iz ove obitelji, koje poznajemo kao babá i koje je toliko izuzetno da mora biti dio takvog švedskog stola.

Dva: Entremets & Petits Gâteaux Jedno je od glavnih jela Antonija Bachoura. U individualnom i obiteljskom formatu, ili što je isto, entremets i petits gâteaux, chef pokazuje svu svoju kreativnost i znanje u različitim slastičarskim zadacima, od keksa, crunchyja, krema, moussa, želea, glazura, pa sve do dekoracija . Bachour predlaže tako zanimljive kombinacije kao što je njegov Napolitan, čokoladni brownie s kremom od vanilije i panna cottom od jagoda, sve okupano hrskavom glazurom od jagoda i preliveno ganacheom od tučene bijele čokolade; zanimljiv pistacija Pariz-Brest; Cappuccino od čokolade, kave i vanilije u formatu entremet; ili Mont Blanc od kestena, vanilije i mascarponea. Do ukupno 13 neobjavljenih kreacija s nepogrešivim pečatom kuhara.

Tri: voće i povrće Pecivo Antonia Bachoura nije vegansko ili biljno, ali se oslanja na sve vrste povrća za stvaranje jedinstvenih kolača, peciva i slastica. Voće i povrće s kojim se već igrao tijekom svoje profesionalne faze u hotelima i restoranima. Ovaj buffet je čista priroda, s bojama agruma, crvenog, zelenog, tropskog i kontinentalnog voća te svježeg i mesnatog povrća poput bundeve, patlidžana ili cikle, između ostalog. Festival za oči i okus s kreacijama atraktivnim kao što je njihov tart od kruške od slatkog krumpira; Puding od riže od kokosa i jagode; Tatin od patlidžana; ili jagoda slatkog graška. Ukupno 12 čuda s voćem i povrćem kao protagonistima.

Četiri: Choc

Švedski stol u potpunosti posvećen čokoladi, kao glavnom sastojku peciva. Tri dizajnerske pločice, četiri punjene pločice, četiri ekskluzivne bombone, šest kolača, sedam pojedinačnih kolača, čak i XXL keks i desert u čaši. Čitava paleta različitih formata s iznenađujućim kombinacijama okusa kao što su čokolada, foie gras i crni tartuf; o Karamela od kikirikija i čokolade, među kolačima; Jagoda i jogurt ili lješnjak i kava, među bombonama: Toffee, čokolada i čili ili Yuzu i malina, među pločicama; Crunchy mliječna čokolada ili jagoda i pistacija, među tabletama; Badem i naranča ili Sjemenke i mango, među kamenjem.

Pet: Petit Fours

Najelegantniji i najelegantniji švedski stol je onaj posvećen Petits Fours. Postoji ukupno 12 izvrsnih zalogaja među kojima možete birati minijaturne kolače, fritule, punjene meringue, marshmallowe, mini tartlets, mini macarons, čajna peciva, želee i još mnogo toga. Svaki komad općenito se sastoji od tri elementa, jednog suhog i dva svježa. Sav užitak u jednom zalogaju uz kombinacije poput popečka od limuna i višanja; pecivo od badema, mandarine i yuzu čaja; mini tartlet od zelene jabuke i celera; ili mini pavlova od borovnica i badema.

Veličina 23,5 x 28 cm

Jezik Dvojezično (engleski i španjolski)

Tvrdi uvez 512 stranica

ISBN-10

Objavljeno u 25. studenoga 2022

Težina 3 kg

Papir visoke kvalitete

Dodatne informacije

Težina 0.0 kg
Dimenzije 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
0
Prazna košarica