Opis
ŽELATINA U LISTIĆIMA GOLD 1 KG LOUIS FRANÇOIS
Listovi ili listići želatine Louis Francois prozirni su listići želatine za stvrdnjavanje želea i moussa ili zgušnjavanje umaka i pirea. Ovi listovi želatine su zlatne kvalitete, što je najkvalitetnija želatina u listićima
Listovi želatine izbor su želatine profesionalnih kuhara jer nude jasniju završnicu s minimalnim utjecajem okusa i mirisa.
Upotreba: Listove želatine otopiti u 200 ml vode, pa ovu otopinu dodati u 700 ml kipuće vode. Zatim ostavite da se ohladi i vratite u hladnjak. Ili potopite želatinu u hladnoj vodi dok ne omekša.
LOUIS FRANÇOIS rođen 1882. samouki je izumitelj koji je strastven prema radu Louisa Pasteura i drugih znanstvenika tog vremena. Instalirao je svoj laboratorij u Parizu i osnovao svoju tvrtku 1908. Vrlo brzo se zainteresirao za probleme očuvanja, teksture i emulzije s kojima se susreće u primjeni hrane. Tako osmišljava specijalitete bazirane na prirodnim proizvodima: agar agaru, gumi arabici i tragakantu te prahu jaja koji svoju primjenu nalaze u kulinarstvu. Više od jednog stoljeća tvrtka LOUIS FRANÇOIS održava ovu strast za inovacijom i izvrsnošću. S proizvodnim mjestom i laboratorijem u Ile-de-Franceu, Louis FRANÇOIS proizvodi i prodaje širom svijeta široku paletu proizvoda za pekarstvo, slastičarstvo, čokoladu, sladoled i gastronomiju.