Select Page

ŽELATINA U LISTIĆIMA GOLD 1 KG

 52.04

  • Veličina:1 kg

Na zalihi

Predviđeni datum isporuke: 15/04/2024

SKU: LF730H Kategorija: Oznaka:

Opis

ŽELATINA U LISTIĆIMA GOLD 1 KG LOUIS FRANÇOIS  

Listovi ili listići želatine Louis Francois prozirni su listići želatine za stvrdnjavanje želea i moussa ili zgušnjavanje umaka i pirea. Ovi listovi želatine su zlatne kvalitete, što je najkvalitetnija želatina u listićima

Listovi želatine izbor su želatine profesionalnih kuhara jer nude jasniju završnicu s minimalnim utjecajem okusa i mirisa.

Upotreba: Listove želatine otopiti u 200 ml vode, pa ovu otopinu dodati u 700 ml kipuće vode. Zatim ostavite da se ohladi i vratite u hladnjak.  Ili potopite želatinu u hladnoj vodi dok ne omekša.

LOUIS FRANÇOIS rođen 1882. samouki je izumitelj koji je strastven prema radu Louisa Pasteura i drugih znanstvenika tog vremena. Instalirao je svoj laboratorij u Parizu i osnovao svoju tvrtku 1908. Vrlo brzo se zainteresirao za probleme očuvanja, teksture i emulzije s kojima se susreće u primjeni hrane. Tako osmišljava specijalitete bazirane na prirodnim proizvodima: agar agaru, gumi arabici i tragakantu te prahu jaja koji svoju primjenu nalaze u kulinarstvu. Više od jednog stoljeća tvrtka LOUIS FRANÇOIS održava ovu strast za inovacijom i izvrsnošću. S proizvodnim mjestom i laboratorijem u Ile-de-Franceu, Louis FRANÇOIS proizvodi i prodaje širom svijeta široku paletu proizvoda za pekarstvo, slastičarstvo, čokoladu, sladoled i gastronomiju.

LOUIS FRANÇOIS

Dodatne informacije

Težina0.0 kg
Dimenzije0.0 × 0.0 × 0.0 cm
0
Prazna košarica