Odabir kategorije proizvoda
Recept-Praline od kokosa i čokolade

Recept-Praline od kokosa i čokolade

Praline od kokosa i čokolade recept za kalup Bonbons Pavoni PC46 Potrebno je Bonbons Pavoni PC46 kalup za praline kuhača temperirka za čokoladu metalna špatula trokutasta metalna lopatica ili strugalica prije početka rada kalup za praline mora biti sobne temperature...
Recept: Cheesecake od jogurta, kokosa i ananasa by Antonio Bachour

Recept: Cheesecake od jogurta, kokosa i ananasa by Antonio Bachour

Recept: Cheesecake od jogurta, kokosa i ananasa by Antonio Bachour Za 24 komada Cheesecake 500 gr kremastog sira 224 gr šećera 28 gr punomasnog mlijeka 564 gr grčkog jogurta 2 velika cijela jaja 3 velika žutanjka Zagrijati pećnicu na 104 ºC. Mikserom istući sir i...
Recept: Božićna drvca medenjaci

Recept: Božićna drvca medenjaci

RECEPT: BOŽIĆNA DRVCA MEDENJACI Vrijeme pripreme 30 minuta SASTOJCI 60 ml javorovog sirupa 70 g smeđeg šećera 60 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja 1 jaje 100 g          punomasnog mljeka 1/2 čajna.ž. praška za pecivo 1/2 čajna.ž. suhog kvasca 1 čajna.ž. svježeg...
Recept: 3D Jabuka

Recept: 3D Jabuka

MOUSSE OD JABUKE 300 g pirea od zelene jabuke 250 g slatkog vrhnja 150 g talijanske meringue 12 g želatine Zagrijati pire od jabuke i dodati želatinu prethodno namočenu u vodi. Istući vrhnje do pola u mekani šlag dok ne dobije glatku konzistenciju. Dodati talijansku...
Recept: Krostata sa jabukama

Recept: Krostata sa jabukama

Recept: Krostata sa jabukama Sastojci: Za tijesto: 200g šećera 200g maslaca 1 jaje 400g prosijanog brašna korica naranče 1 žličica cimeta Za nadjev: 1 jaje 33g šećera 33g maslaca 33g bademovog brašna 2 pune žlice brašna 2-3 jabuke 2 pune žlice smeđeg šećera Priprema:...
Recept: Pizzeta na štapiću

Recept: Pizzeta na štapiću

Sastojci: 250 ml mlijeka 250 g brašna 1 jaje 1 nepuna vrečica praška za pecivo 30 ml ulja 15 komada cherry rajčica 1 čajna žličica soli 20 g crnih maslina 1 mozzarella bosiljak 30 g Parmezana Priprema: U većoj posudi pomiješajte suhe sastojke: brašno, prašak za...
Brener za kolače

Brener za kolače

Brener za kolače Za profesionalce u kuhinji. Za savršene rezultate Brener za kolače sa tankim, mekanim plamenom. Robustan, idealan za izradu figura od šećera i karamelizaciju. Kupi...
Muffini sa jogurtom

Muffini sa jogurtom

Jednostavan i dobar recept za brze muffine. Sastojci: 3 jaja 125 gr jogurta ( može i voćni jogurt s okusom po želji) 125 gr šećera 375 gr brašna 125 gr ulja 1 prašak za pecivo korica jednog limuna Priprema: Odvojiti žutanjke od bjelanjaka i izmiksati žutanjke sa...
RECEPT:Uskrsni keksići

RECEPT:Uskrsni keksići

VRIJEME PRIPREME: 25 MINUTA SASTOJCI:   150 gr brašna 100 gr maslaca ( poluhladnog) 60 gr šećera 1 žutanjak 1-2 žličice hladne vode naribana korica limuna ulje u spreju za podmazivanje kalupa GLAZURA: 320 g šećera u prahu ( prosijanog) 35 g di soka limuna...
Panna Cotta sa narančom

Panna Cotta sa narančom

SASTOJCI: ZA 4/5 OSOBA VRIJEME PRIPREME: 30 MINUTA Kolač smo pripremali u kalupu za semifreddo u obliku srca. -280 g slatkog vrhnja -170 g mlijeka -130 g šećera -12 g želatine u prahu -1 naranča -1 jestive boje narančaste NADJEV -70 g soka naranče -16 g šećera -¼...
Recept za cake popse- Decorated flowers

Recept za cake popse- Decorated flowers

Priprema: 30 minuta Vrijeme pečenja:12/14 minuta Sastojci za 20 komada: 2 jaja 80 gr maslaca (mekanog, najbolje neka odstoji malo na sobnoj temeperaturi) 160 gr brašna 2 gr praška za pecivo prstohvat soli 100 gr šećera u prahu 7 gr kakao praha 1 jušna žlica mlijeka...
Recept za čokoladne cake popse-Xmas Sweet pops

Recept za čokoladne cake popse-Xmas Sweet pops

Priprema: 30 minuta Vrijeme pečenja:12/14 minuta Sastojci za 20 komada: 2 jaja 80 gr maslaca (mekanog, najbolje neka odstoji malo na sobnoj temeperaturi) 160 gr brašna 2 gr praška za pecivo prstohvat soli 100 gr šećera u prahu malo vanilije (mlijevene na vrh noža) ili...
Recept za cake popse Iced flowers

Recept za cake popse Iced flowers

Priprema: 30 minuta Vrijeme pečenja:12/14 minuta Sastojci za 20 komada: 2 jaja 80 gr maslaca (mekanog, najbolje neka odstoji malo na sobnoj temeperaturi) 160 gr brašna 2 gr praška za pecivo prstohvat soli 100 gr šećera u prahu 7 gr kakao praha 1 jušna žlica mlijeka...
Recept za rođendanske Cake popse

Recept za rođendanske Cake popse

Priprema: 30 minuta Vrijeme pečenja:12/14 minuta Sastojci za 20 komada: 2 jaja 80 gr maslaca (mekanog, najbolje neka odstoji malo na sobnoj temeperaturi) 160 gr brašna 2 gr praška za pecivo prstohvat soli 100 gr šećera u prahu malo vanilije (mlijevene na vrh noža) ili...
Glukozni sirup

Glukozni sirup

Zašto koristiti glukozni sirup? U konditorskoj industriji koristi se u proizvodima od čokolade i od šećera. Razlog zašto se koristi glukozni sirup nije samo njegovo svojstvo slatkoće nego i teksture koju daje proizvodima, a ujedno i pojačava i ostale okuse. Glukozni...
Jestive boje u gelu

Jestive boje u gelu

Danas smo se ponovno malo poigrali sa našim Cute Color jestivim bojama u gelu. U ponudi imamo 7 osnovnih boja sa kojima miješanjem možete dobiti apsolutno sve nijanse. Evo nekih kombinacija jestivih boja koje možete dobiti miješanjem: Marelica narančasto: 2 dijela...
Što je Isomalt

Što je Isomalt

Često dobivamo ovo pitanje pa smo odlučili dati vam malo iscrpniji odgovor. Isomalt je otkriven 1960-ih godina i sastoji se od saharoze te podsjeća na obični šećer. Nema mirisa , dolazi u kristalićima i bijele je boje. Isomalt je smjesa dvadisaharidna...
Ulje u spreju

Ulje u spreju

Ulje u spreju za pečenje upotrebljavamo zato što je brzo i jednostavno za upotrebu, a izvrstan je način kako sa vrlo malom količinom ulja namastiti površine za pečenje. Ujedno sa tako malom količinom ulja unosimo i manji broj kalorija. Cute Color Uljem u spreju...
Recept Savarin sa maslinovim uljem

Recept Savarin sa maslinovim uljem

Sastojci gr 230 čokolade za kuhanje                                                           gr 165 maslinovog ulja gr 250 cijelih jaja gr 215 smeđe šećera gr 30 voda gr 250 badem u prahu gr 200 marmelade od marelice Priprema Rastopite čokoladu, dodajte ulje i dobro...
Pavocake silikonski kalupi

Pavocake silikonski kalupi

Sa Pavocake sistemom silikonskih kalupa možete pojedinačno upravljati kalupom, bilo da jednu tortu pečete ili smrzavate. Sistem pojedinačnih kalupa omogućava lakše oslobađanje iz kalupa. Platinum silikonski PAVOCAKE kalup može se koristiti na temperaturama od -40 do...